Subsidie MIT R&D Samenwerking gesloten, Valorisatie Klein open

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Afgelopen dinsdag 17 september sloot de subsidie MIT R&D Samenwerking 2024. Maar liefst 16 ondernemers vroegen subsidie aan om, samen met andere ondernemers, te werken aan hun innovatieve project. Deze aanvragen worden nu beoordeeld.  Heb jij een aanvraag ingediend? Lees dan hier wat er met jouw aanvraag gebeurt. Heb jij de MIT R&D gemist, maar wel een innovatief project liggen? Lees dan verder!

4 onderzoekers werken aan een prototype

De MIT R&D Samenwerking gemist? Ga voor de subsidie Valorisatie Klein!

Wilde je graag een aanvraag indienen voor jouw innovatieve project, maar was je niet op tijd? Of heb je te horen gekregen dat jouw ingediende aanvraag niet wordt behandeld omdat deze niet compleet was? Misschien is de subsidie Valorisatie Klein dan wat voor jou. Met deze subsidie ontwikkel, test en demonstreer je een vernieuwend prototype product, dienst of proces. Hierbij maak je gebruik van beschikbare kennis en kunde van andere bedrijven, innovatiehubs of kennisinstellingen. Dit bij voorkeur in samenwerking met elkaar.  

Wil je een aanvraag voor de subsidie Valorisatie Klein indienen? 

Lees dan goed de subsidiepagina Valorisatie Klein door. Hier staat wat er van je verwacht wordt, en waar je project aan moet voldoen. Zo moet je voor deze subsidie eerst een kort projectvoorstel in 2 pagina's aanleveren voordat je een aanvraag indient. 

 

Subsidie Valorisatie Klein aanvragen?

Bekijk hier de subsidiepagina

Raak Geïnspireerd door meer verhalen van ondernemers uit Noord-Nederland